Terms and Conditions

Cadrul si conditiile de utilizare
Acest site a fost dezvoltat de pentru a constitui o sursa generala de informare. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, dvs. confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

Proprietatea site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Intregul continut al site-ului este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.
Acest site este detinut si intretinut de catre . in lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site apartin .
isi rezerva toate drepturile cu privire la cele de mai sus si isi va exercita la nevoie aceste drepturi in limitele permise de lege. Nimic din continutul acestui site nu constituie o licenta sau dreptul de a utiliza vreo imagine, marca comerciala, marca de servicii, logo, sau orice alte materiale prezentate pe site de catre vreo persoana. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre vreo persoana fara acordul scris prealabil din partea .
Descarcarea sau copierea prin alte metode a materialelor de pe site nu transfera catre persoana in cauza licenta programelor de software sau drepturile asupra materialelor de pe site. Orice date transmise catre acest site devin proprietatea , pot fi utilizate de catre in orice scop daca acesta se incadreaza in limitele legii si pot fi dezvaluite de catre la discretie, inclusiv catre orice tip de autoritati. Sunteti responsabil pentru respectarea tuturor legilor si actelor normative care se aplica in cazul dumneavoastra.

Nu constituie oferte
Nici una dintre informatiile prezentate in cadrul acestui site nu ar trebui interpretata ca o invitatie, oferta sau recomandare de a achizitiona sau de a dispune de orice produs, sau de a va angaja in orice alta tranzactie, sau consiliere in domeniul investitiilor, in domeniul juridic sau in oricare alt domeniu. Informatia care se regaseste pe acest site este prezentata numai in scop informativ. Deoarece informatia prezentata pe acest site este foarte generala, este posibil sa nu fie relevanta in cazuri individuale concrete. inainte de a lua orice decizie referitoare la produsele prezentate sau planificare financiara, este important sa contactati un consultant care va poate ajuta sa alegeti cea mai potrivita optiune pentru dvs.

Nici o responsabilitate
In nici o imprejurare, nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde - de catre dvs. sau alta persoana - sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.
Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, nici nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site.
Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Restrictii privind tranzactiile internationale
Investitia in instrumente financiare, tranzactii, produse sau servicii mentionate in acest site poate implica riscuri majore, poate sa nu fie disponibila in toate jurisdictiile, si poate sa nu serveasca scopurilor tuturor investitorilor. Valoarea oricarui instrument financiar mentionat in acest site sau venitul provenit din acesta poate fluctua si / sau poate fi afectat de catre schimbarile de curs valutar.
Performantele din trecut nu constituie indicii ale rezultatelor viitoare. Investitorii trebuie sa ia propriile decizii referitoare la investitii fara a se baza pe materialele continute pe acest site. Doar investitorii cu destule cunostinte si experienta in afaceri si care pot evalua avantajele si riscurile importante pot lua in considerare investiile dezbatute in acest site.

Lipsa de oferta pentru instrumente financiare - lipsa de responsabilitate - disclaimer si dezvaluirea intereselor
Desi s-au luat masuri pentru a ne asigura ca informatiile prezentate pe site sunt adevarate in momentul publicarii, nu este responsabila pentru claritatea sau gradul de completare ale acestora. in limitele legii, si oricare dintre angajatii sai pot lua atitudine sau pot avea interese (inclusiv vanzand sau cumparand de la clientii sai) in orice tranzactii, in orice investitii (incluzand derivativele), mentionate in mod direct sau indirect pe site.
poate efectua investitii bancare sau alte servicii (inclusiv sa actioneze ca si consultant, manager sau ofertant de imprumut) si poate solicita investitii bancare sau alte servicii din partea oricarei companii mentionate pe acest site. Nimic din continutul acestui site nu constitutie o oferta de vanzari de titluri in Statele Unite ale Americii. Titlurile care vor fi emise nu vor fi inregistrate conform Legii Statelor Unite ale Americii privind titlurile din 1933 amendata (Legea privind titlurile) si nu pot fi ofertate sau vandute in Statele Unite catre, in numele sau in avantajul unor cetateni SUA (asa cum este denumit termenul conform Legii privind titlurile) daca nu este inregistrata conform Legii privind titlurile sau daca nu constituie o exceptie de la inregistrare.
Acest material este destinat in exclusivitate distribuirii in conformitate cu reglementarile in vigoare in jurisdictii. In plus, in scopul distribuirii catre si dinspre Marea Britanie, niciuna dintre investitiile sau ofertele de schimb descrise pe site nu vor fi disponibile pentru investitorii privati, asa cum este descris termenul de catre Autoritatea Marii Britanii pentru Titluri si Livrari la Termen.

Aspecte juridice
Orice plangere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui site, a continutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia romana in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari.
se angajeaza sa trateze detaliile personale obtinute in concordanta cu legislatia romana in vigoare

Link-uri catre alte site-uri
nu a revizuit site-urile catre care exista link-uri din acest site, si nu este responsabil pentru continutul paginilor care nu se afla pe site sau pentru alte site-uri care au legaturi catre / dinspre acest site.
nu isi asuma nici o responsabilitate privind sistemul de protectie a confidentialitatii utilizat de aceste site-uri, privind continutul sau acuratetea lor.

Lipsa de garantie
Nu se ofera garantii cu privire la materialele oferite pe acest site. nu accepta responsabilitatea si nu garanteaza ca functiile de pe acest site nu vor fi intrerupte sau nu vor avea erori, sau ca erorile vor fi corectate.
si angajatii sai nu accepta nici un fel de responsabilitate pentru pierderi directe sau indirecte rezultate in urma utilizarii acestui site si al continutului acestuia, incluzand aici defectarea computerului dumneavoastra ca urmare a accesarii sau utilizarii serverului care gazduieste acest site.